BørneKultur Ugen 2022

15. – 23. oktober: Her på siden finder du programmet.

Udsnit af plakat for BørneKultur Ugen 2022

Igennem hele ugen kan du få rørt musklerne og lattermusklerne, luftet dine bedste venner, forældre eller bedsteforældre. Prøv noget nyt og interessant. Gem pungen væk og kom og vær med for alle aktiviteter er nemlig gratis, hvis der ikke står andet. Hermed en opfordring til at bruge din efterårsferie på lige det, som du drømmer om - de mange aktiviteter venter på dig.

Udover et stort program med 54 forskellige arrangementer i Randers tager Børnekultur Ugen også på tur til flere af omegnsbyerne under overskriften  BørneKultur På tur.  Begge programmer finder du her på siden. 

BørneKultur Ugen og BørneKultur På tur er arrangeret af Kulturelt Samvirke med støtte fra Randers Kommune, Værket, Radio ABC, Nordisk Film Biografer Randers, FOA, BUPL Østjylland og Arbejdernes Landsbank. En lang række kulturinstitutioner og foreninger er medarrangører. 

Børnekultur Ugen - program: 

BørneKultur På tur

BørneKultur Ugen tager på tur og i samarbejde med lokale sjove, anderledes og fordybende aktiviteter for landsbyens børn og voksne. Der bliver gå-til-og-fra og fælles aktiviteter. Der bliver noget de aktive, de maleglade, de spontane, og de fantasifulde. ALT ER GRATIS.

Øster Tørslev - mandag d. 17. oktober kl. 10.00-14.00.
Ommersysselhallen - Stangerumvej 14, 8983 Gjerlev J.

Tånum – tirsdag d. 18. oktober kl. 10.00-14.00.
Tånum Forsamlingshus - Gl. Viborgvej 188, 8920 Tånum.

Asferg - onsdag d. 19. oktober kl. 10.00-14.00.
Asferg Forsamlingshus - Vestergade 2, 8990 Fårup

Der er aktiviteter for børn i alle aldre. Børn under 6 år kun ifølge med hyggelige og søde Der er ikke mulighed for at købe mad og drikke, så sund madpakke med.

Find aktiviteter for BørneKultur På tur herunder: