International dokumentarfilmfestival

Som konsekvens af arbejdet med at begrænse smitten med Coronavis i Danmark er der kommet restriktioner på arrangementer og events. Derfor bliver CPH:DOX 'On tour in Randers aflyst i lighed med hovedfestivalen i København. Festivalen skulle være fundet sted i perioden 18.-29. marts 2020. Du kan i stedet se flere af de spændende dokumentarfilm digitalt.

CPH:DOX on tour in Randers' blev af gode grunde aflyst her i marts. Men nu kan du se flere af de spændende dokumentarfilm digitalt. CHP:DOX har lavet en digital festival, så når nu du ikke kan komme til filmene, så kan filmene komme til dig frem til  og med den 30. april   Du kan leje alle de spændende dokumentarfilm her

 

Om CPH:DOX

Festivalen blev grundlagt i 2003 af CPH:DOX's nuværende direktør, Tine Fischer. Med støtte fra både branchen og den nationale presse voksede festivalen fra et besøgstal på 14.000 i det første år til CPH:DOX 2018, hvor CPH:DOX slog alle rekorder med et totalt besøgstal på 110.500.

CPH:DOX arbejder for at blive den bedste filmfestival i og for verden. CPH:DOX viser ikke blot dokumentarfilm. Festivalen forankrer dem yderligere i samfundet gennem debatter, artist talks, events og masterclasses. I håbet om at skabe reel social forandring søger CPH:DOX at være et rum for refleksion, demokratisk dialog og meninger på tværs af befolkningen og derved sikre at filmene - og deres tematikker - lever videre langt efter, at tilskuerne har forladt biografsalen.

2020 er det andet år, der bliver afholdt international dokumentarfilmfestival i Randers under CPH:DOX.

'CPH:DOX - On tour in Randers' bliver afholdt i samarbejde med Randers Eventsekretariat, Underværket og Randers Bibliotek.