Star Wars-koncert

Lørdag d. 6. april i Store Sal på Værket kl. 19:30

Randers Kammerorkester sætter kursen mod ukendte solsystemer og fremmede galakser. Eneste hersker er musikken fra Star Wars-filmene og en række andre science fiction-film.

Den kendte filmmusik af komponist John Williams er bygget op omkring klassiske kompositioner. Den er derfor særdeles velegnet til et stort kammerorkester med klassiske instrumenter. I aftenens anledning udvider orkesteret sin besætning og får selskab af Prinsens Musikkorps. Dermed går omkring 30 musikere på scenen for at fortolke musikken fra de filmiske universer. 

"Det bliver storladen og spændende at gå om bord i disse universer" siger dirigent for Randers Kammerorkester, David Riddell, der ser frem til at mange Star Wars-fans vil købe billet til koncerten.

"Publikum kan udover John Williams musik forvente en anekdote eller to om de enkelte numre. Og hvem ved, måske et par Stormtroopere også kigger forbi".  

Randers Kammerorkester er Danmarks eneste permanente professionelle kammerorkester. Orkestret spiller hvert år omkring 110 koncerter, der tæller orkester- og kammerkoncerter i Randers og det øvrige Danmark, slotskoncerter, skolekoncerter, børnekoncerter og operaforestillinger.

I anledning af "Randers - en by i galaksen" opfører hele Randers Kammerorkester sammen med Prinsens Musikkorps denne storslående koncert i Store sal på Værket, lørdag den 6. april, kl. 19.30.

*Værket, Sven Dalsgaards Pl. 1, 8900 Randers