Vinterkabaret: "Så længe vi lever”

UDSOLGT: 7. februar - 30. marts på Randers EgnsTeater og på forsamlingshusturné.

Forestillingen tager på turné til en lang række forsamlingshuse i oplandet til Randers. I hovedrollerne ses skuespillerne John Batz og Lone Rødbroe.

Den årlige vinterkabaret på Randers EgnsTeater hedder i 2019 "Så længe vi lever" og tager udgangspunkt i to af 1970'ernes største musiknavne herhjemme; John Mogensen og Lone Kellermann.

Forestillingen berører både de to musikerens passionerede, kunstneriske temperamenter og deres mange fantastiske sange. I et tankeeksperiment tørner de to farverige personligheder sammen for fuldt skrald på et Spa-hotel. Instruktøren er Gunvor Reynberg, der ser frem til i en periode at skifte sit hjem i Vanløse ud med Randers.

"Jeg glæder mig vanvittig meget til at komme til Randers. Det er en skøn by at være i. Og Især på teatret. Der er der nogle mennesker, som er mestre i at lukke op for kreativiteten og arbejder med åbenhed og glæde. For det skal være sjovt at lave kabaret. Både selve produktet, men også processen. Og det ved jeg det bliver," siger Gunvor Reynberg, der tidligere har instrueret vinterkabareten "Banko" på Randers EgnsTeater.

Ud over at instruere er Gunvor også selv skuespiller og skriver både dramatik, musicals, børnebøger og poptekster.

Der plejer at være rift om kabaretbilletterne, og denne gang er ingen undtagelse. Flere af forestillingerne er allerede udsolgt.