Viva Las Vegas - årets vinterkabaret

Randers EgnsTeater er frem til den 4. april klar med en morsom og musikalsk forestilling.

I en by med Europas eneste Elvis-museum er det naturligvis på sin plads, at årets vinterkabaret får et touch af Elvis Presley. 

I ’Viva Las Vegas’ møder vi pladeselskabsdirektør HP, der står i spidsen for det lille og økonomisk trængte Las Vegas Records. Hvis ikke snart HP kan skaffe nogle penge, bliver han nødt til at fyre sine eneste ansatte, den rapkæftede bogholder Tina og den nørdede lydtekniker Henning. Handlingen udspiller sig til en komisk sing-along-forestilling om tro, håb og kærlighed. Og ikke mindst med massevis af Elvis-sange. Kabareten er skrevet af dramatiker Jan Svarrer, der selv er fan af Elvis Presley.

”Hans musik begyndte at tale direkte til mig, da jeg var 8 år. Siden da har jeg været fan. Men stykket handler ikke om Elvis. Det handler om nogle, som er glade for Elvis, og så bliver der først og fremmest fremført en masse engelske sange om at overvinde modgang og sine egne benspænd. Ideen har været at skabe en sjov og underholdende kabaret, ganske enkelt”.

’Viva Las Vegas’ kommer efter en periode på Randers EgnsTeater på turne til forsamlingshusene i det tidligere ELRO forsyningsområde. Turneen er støttet af ELRO Fonden.

Medvirkende: Lone Rødbroe, Kim Leprevost, Daniel Bevensee
Musiker: Thomas Pakula
Dramatiker: Jan Svarrer
Instruktør: Joy-Maria Frederiksen
Scenograf: Kirsten Brink

Læs mere   på   www.randersegnsteater.dk