Musicalen Mamma Mia

Onsdag d. 22. april 2020 - Søndag d. 26. april 2020

Efter ti års ventetid bliver musicalen, der er inspireret af ABBA's udødelige sangkatalog, endelig genopsat i Danmark. 190.000 danskere forelskede sig for ti år siden i historien og karaktererne og nød sangene fra et af musikhistoriens bedst sælgende bands nogensinde.

Nu kan "MAMMA MIA!" opleves igen – på dansk! Den romantiske musicalkomedie bliver opsat på Værket i Randers som eneste sted i Østjylland. Det bliver uden sammenligning den største musicalbegivenhed i Værkets historie, når én af de allerstørste musicaltitler i nyere tid spiller seks forestillinger i Store Sal sidst i april 2020.

ABBA's hitspækkede repertoire er både lydside og motor i en fortælling, der foruden at tale til følelserne også fremkalder masser af morskab og gør det umuligt ikke at blive smittet med energien, tonerne og sangene fra scenen. De danske udgaver er oversat af ingen ringere end Anne Linnet.

Opgradér din "MAMMA MIA!"-oplevelse med Guldarmbåndet og Middelhavsmiddagen.

*Foto: MAMMA MIA! Helsinki 2018. fotograf: Brinkhoff/Mögenburg.

De danske roller
Grandprix-legenden Annette Heick og det unge stjernefrø Matilde Zeuner Nielsen får hovedrollerne i den danske udgave af MAMMA MIA. Når musicalen kommer til Randers næste år får de selskab på de skrå brædder af erfarne folk som Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Jesper Lundgaard og Gordon Kennedy.

Annette Heick og Matilde Zeuner Nielsen har fået hovedrollerne i ABBA musicalen Mamma Mia, der kommer til Randers i april næste år. Her ses de sammen med Björn Ulvaeus fra ABBA. Foto: Johan Paulin.