A-Lene med Drengene spiller børnekoncert

Træningshuset i Asferg, 27. oktober, kl 10 - 11

Så bliver der gang i de gode, gamle sange! Der er tradition for at afholde koncerter med børnemusik i Kulturhuset i Randers, men i disse COVID-19-tider må vi tænke alternativt, og derfor kommer A-Lene med Drengene til Asferg. A-Lene med Drengene giver ”Mariehønen Evigglad” og ”Hjulene på bussen” en ordentlig gang gyngende rock, så børn og voksne i alle aldre må synge med.

I forgrunden har vi Lene Johnsen, som er et kendt ansigt i det musikalske Randers. Med sin smittende livsglæde leder hun flere kor og underviser i musik. Bag sig har hun et hold garvede drenge, der spiller musik i vidt forskellige sammenhænge: Peter Elmelund på guitar, Niels Ole Husum på bas, og bag trommerne Thomas Ingemann.

Holdet har spillet til flere bamsebal på Randers Bibliotek og er en del af husorkestret til det årlige ”Små synger sammen” på Østervold, hvor tusindvis af børnehavebørn i september oplever, hvor fedt det er at synge sammen, når man er så mange.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk