Babysalmesang med Birgitte Debel Krag

Tirsdag den 27. oktober 2020 kl. 11.30 i Sct. Clemens Kirke

Tid: Tirsdag den 27. oktober 2020 kl. 11.30

Sted: Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C

Babysalmesang er for de helt små mellem 0 og 10 måneder og deres voksne. I kurset kan man hente inspiration til, hvordan man selv kan synge, danse og lege musik og livsglæde ind i barnet. Der kræves ingen forudsætninger.

Alle kan være med. Babysalmesang er en sjov og utraditionel måde at udvide sit sang- og salmekendskab på i et herligt samspil med sit barn og andre forældre og børn. Vi synger og danser til både gamle salmer og nyere småbørnssange, flyver med tørklæder, vugger, bruger rasleæg m.m. Alt sammen i en hyggelig og afslappet atmosfære i kirkerummet. Bagefter er der mulighed for en forfriskning i Clemenshuset. Det musikalske samvær styrker det intense nærvær barn og forældre imellem og er med til at udvikle barnets sanser, sprog og følelsesliv.

Musikpædagog Birgitte Debel Krag, Randers Musikskole leder forløbet.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset deltagerantal. Tilmelding skal ske til Kirkekontoret på telefon 8712 4110 eller mail kirkekontor@sct-clemens.dk.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.