Bibliotekskoncert med Paderup Gymnasium

Dansk rytmisk musik i nye arrangementer - spillet af dygtige gymnasieelever den 27. oktober.

Hvis du er til dansk rytmisk musik og har mod på også at høre det i nye udgaver, har de musikglade elever fra Paderup Gymnasium et godt tilbud til dig! I anledning af Spil Dansk-ugen optræder de nemlig med et program bestående af danske numre i mere eller mindre genkendelige forklædninger.

De dygtige musikelever fra Paderup har efterhånden tradition for at give prøver på deres spil i uge 44 - en tradition, som vi på biblioteket er rigtig glade for. Mød op i udlånet på Hovedbiblioteket og få en god musikalsk stund.  Det er gratis at komme ind til koncerten, og ingen tilmelding er nødvendig.

Koncerten foregår tirsdag  den 27. oktober kl. 16 på Randers Bibliotek i Kulturhuset - Læs eventuelt mere her

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk