Jazzens Venner med Jumpin’ Jacks

Lørdag 24. oktober kl. 12.00 på Underværket

Jumpin' Jacks er årets koncertsensation og møder med et musikalsk festfyrværkeri af New Orleans-jazz, blues, rockabilly og swingende fortolkninger af kendte danske sange.
Jazzens Venner inviterer til frokostjazz med Jumpin' Jacks.

Denne trio er opstået på trods af og i trods mod corona-tiden. Jumpin' Jacks er uden tvivl det band, der har spillet flest koncert i Danmark i sommermånederne, og publikum har fået et stor musikalsk oplevelse, uanset om trioen har spillet i gågaden, i en butikcenter eller i en koncertsal. Det er festlig musik serveret med en energi uden lige.
Lørdag 24. oktober på Underværket i Randers præsenteres publikum for tre stykker lækkert smørrebrød inden koncerten. Som publikum vil man helt sikkert få sig et par dejligt timer en lørdag middag som optakt til en forhåbentlig god weekend.

Thomas Valther synger og spiller kontrabas. Bo Møller spiller guitar og Søren Pedersen sidder bag trommerne. Du vil genkende det meste af repertoiret, men indpakningen er ny og særdeles sprudlende.

Der vil være nødvendige restriktioner og begrænset plads. Af hensyn til alles sikkerhed.

Billetter skal købes senest torsdag 22. oktober kl. 20 af hensyn til bespisningen.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.