Klub Klassisk - Spil Dansk-specialudgave

Mandag den 26. oktober 2020 kl. 16.00-17.00

Tid: Mandag den 26. oktober 2020 kl. 16.00-17.00

Sted: Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C

Uge 44 er Spil Dansk-uge. Bliv introduceret til musik af danske komponister, som du (måske) ikke kendte!

Hvis du har lyst til at gå om bord i den klassiske musiks verden, er Klub Klassisk, Randers Biblioteks lytteklub for klassisk musik, lige stedet for dig! Eneste forudsætning er lyst til at dykke ned i et spændende stykke musik og lære komponisten bedre at kende. Der er kaffe på kanden, godt selskab og masser af spændende lytteindtryk.

I efteråret 2020 afholdes Klub Klassisk i Kulturhusets Sal, så der er god plads omkring os, og vi kan overholde retningslinjerne om håndtering af COVID-19.

Læs mere på  Randers Biblioteks hjemmeside  

Koncerten er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.