Kyla Brox Band

COVID-AFLYST

Sted: Underværket, Stemannsgade 9 C, 8900 Randers C

Arrangør: Bluesnight Randers

For første gang i Danmark: Vinder af European Blues Challenge 2019, engelske Kyla Brox Band.

Vinderen af European Blues Challenge 2019, den britiske soul-blues sanger KYLA BROX gæster Bluesnight med sit engelske band. Europa faldt pladask for Kyla Brox med den store stemme, og nu skal så Danmark og Randers opleve, hvordan årets bedste europæiske bluesband lyder - kåret på Azorerne i april 2019.

Koncerten er en del af Spil Dansk Ugen 2020 og som den eneste undtagelse i ugen ikke med en dansk optræden.   Når  Kyla Brox Band er med på programmet  sker det for at understrege at Randers også har en stærk bulesscene.

Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.