Outlandish på Turbinen

Lørdag den 24. oktober med koncert og Artist Talk

Outlandish er klar til at fortsætte den musikalske rejse de begav sig ud på for 18 år siden med blandt andet helt ny musik til efteråret og en koncert på Turbinen i Randers.

Med store hits i bagagen som "Aicha", "Walou", "Guantanamo" og "I Only Ask of God" er Outlandish tilbage. Til efteråret kan du opleve gruppen live på Turbinen, når de to frontfigurer Waqas og Lenny tager på turné med deres sammenspillede band, de har lavet musik med i mere end ti år.

Siden Isam B forlod gruppen i 2017 har Lenny og Waqas holdt sangene og gruppen i live og stadig turneret flittigt rundt om i verden. Blandt andet til store festivaler i Indien og utallige klubber i Tyskland, UK, Cuba, Beirut og Rumænien for at nævne et par stykker.

Til efteråret udsender gruppen helt ny musik, og det bakker de op med en række koncerter. Du kan opleve Outlandish live på Turbinen den 24. oktober.

Koncerten finder sted kl. 21.00, men allerede fra kl. 19.30 vil der blive afholdt et arrangement med Lenny Martinez og Waqas Qadri. Turbinen arrangerer en Artist Talk.

Billetten  til Artist Talk er kun gyldig ved køb af billet til koncerten med Outlandish samme aften.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.