Rasmus Walter på Hotel Randers

COVID-AFLYST: Lørdag den 31. oktober 2020

Du har nu chancen for at opleve en aften i musikalsk selskab med Rasmus Walter på hans anden solotour rundt i Danmark.

Rasmus har turneret flittigt de sidste 6 år, men oftest med hjælp fra sit faste band i forskellige konstellationer. Med denne tour søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Lost In The Moment og mange flere.

Rasmus udtaler: "Når jeg for anden gang i karrieren tager på solotour bliver det med musik fra de sidste 20 år. Jeg kommer til at spille sange fra både min tid i Grand Avenue, de sidste ti år som soloartist og smugkigger også lidt ind i fremtiden. Jeg glæder mig til at tage guitaren og klaveret under armen og spille sangene, som de blev skrevet. Håber vi ses".

Der er lagt op til en meget personlig og nærværende aften i selskab med den danske sanger, når han drager landet rundt solo.

Rasmus Walter har udgivet 4 danske albums, og der er meget mere på vej i 2020.

Koncerten er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.