Samsø Pink Floyd på Olga

COVID-AFLYST: Lørdag den 31. oktober 2020

Samsø Pink Floyd er tilbage hos Tante Olga med deres dejlige musik.De formår at føre tilhørerne gennem en rejse i det Pink Floydske storslåede musikunivers og samtidig bevare den nære kontakt med publikum..

Den over 2 timers lange koncert rummer alle de bedste numre fra de tre albums "On The Dark Side Of The Moon", "Wish You Were Here" og "The Wall".Desuden enkelte numre fra "Meddle", "Division Bell" og "A Momentary Lapse Of Reason".

Oplev og genhør bl.a. Shine on You Crazy Diamond, Money, Wish You Were Here, Learning to Fly, leveret med autenticitet, nerve og ekvilibristisk udførte soli, som får hårene til at rejse sig på armene af velvære og vellyd. Samsø Pink Floyd har, udover flere festivaler, spillet på nogle af de hyggeligste og mest legendariske steder i Danmark, og kan igen glæde gæster på Tante Olga med en intens aften i det Pink Floyd'ske musikunivers, hvor alle 6 musikerne forstår at kræse om hver eneste detalje i musikken og give publikum en koncertoplevelse i særklasse

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.