Sangaften med pianist Steffen Jonassen

I Asferg kirke, onsdag den 28. oktober 2020 kl. 19.00

Tid: Onsdag den 28. oktober 2020 kl. 19.00

Sted: Asferg Kirke, Østergade 1A, 8990 Fårup

Syng dansk med højskolelærer og pianist Steffen Jonassen I anledning af Spil Dansk-ugen får vi igen i år besøg af højskolelærer og pianist Steffen Jonassen fra Hadsten Højskole til en musikalsk efterårsaften..

Med sit klaver vil Steffen Jonassen lede os igennem fællessang af både nyt og gammelt fra den Højskolesangbog, som udkommer i en ny udgave i november! Efter en times sang og musik er menighedsrådet vært ved en forfriskning i våbenhuset.

Arrangør: Asferg Kirke,

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.