Stærke sangskrivere i Langå

'Singer- Songwriter festival’ på Station K er udskudt og afholdes desværre ikke alligevel i 2020

I stationsbyen vest for Randers har et stærkt musikalsk miljø fået et kraftcenter; I Langås stationsbygning, der havde stået tom i længere tid, har en flok ildsjæle skabt et kulturelt knudepunkt kaldet Station K. Her præsenteres f.eks. foredrag og koncerter, blandt andet i samarbejde med Turbinen.

I anledning af Spil Dansk ugen slår Station K døren op til en weekend med stærke sangskrivere, der ikke nødvendigvis er meget kendte navne, men som er gode sangskrivere med personlige stemmer, som Station K mener flere bør lære at kende og mener at kunne iscenesætte optimalt
i stationsbygningens intime og hyggelige rammer.

Imellem de korte koncerter (i alt 12 optrædender á 35 minutters varighed) er der talks, samtaler mellem sangskrivere og festivalens lille stab af vidende interviewere. Vi kommer med andre ord ind i både hjertet og hjernelappen på den enkelte sangskriver og bliver klogere på lyrikken.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen 2020. Spil Dansk er musiklivets festuge, der altid foregår i dagene omkring uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. Turbinen, Randers Bibliotek, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat er lokale hovedarrangører. Det sker sammen med en række samarbejdspartnere inden for det lokale musikliv. Målet er blandt andet at skabe glæde og øge kendskabet til musik med dansk afsæt – herunder udfolde musikken i nye og anderledes rammer. Læs mere på www.spildanskranders.dk.