Sommer i Randers City

Den smukke middelalderbykerne er sommerklædt og syder af aktiviteter mellem shoppingturene.

Digital skattejagt

På skattejagten kan I møde frøen og dens venner i Augmented Reality - live igennem mobiltelefonen. Så hvis I er klar til at tage et billede med en kæmpe bi, eller en video med den farverige sommerfugle sværm – så er det nu I skal finde mobilen frem og komme afsted. Alt I skal gøre er og finde de 5 QR kode poster, som er placeret ved henholdsvis: Bibliotektet, Rådhushaven, Brødregade, Sct. Mortens Kirke og Dytmærsken.

Børneunderholdning

Ballondyr, sæbebobler og børneleg på Slotspladsen tirsdage kl. 12.00-16.00 i uge 26-31. Ansigtsmaling og børnehygge i Rådhushaven onsdage kl. 14.00-17.00 i uge 29-30.

Sandkasseleg

Oplev et stykke af stranden. Lad børnene lege i sandet med bare tæer og bygge sandslotte ved siden af den store legeplads på Slotspladsen.

Rådhushaven med livemusik

På Rådhustorvet finder man en naturskabt have med skov, mose og strandeng. Der kan nydes velkendte ørehængere, når der er live musik i haven onsdage kl. 15.00-17.00 og lørdage kl. 12.00-14.00Se program og spilledatoer på randerscity.dk.

Hestevogn

Hestevognen kører rundt i byens gamle gader. Kører fra Rådhustorvet fra den 28. juni. Mandag-fredag kl. 11.00-16.30.

Selfievæg

Der kommer en stor, blomster-selfievæg, hvor man kan tage et selfie/sommerminde/postkort og sende eller dele på sin instagram.