Sommeraktiviteter i Randers Storcenter

Der er masser af aktiviteter for børn i Randers Storcenter hele sommeren.

Foto: Danske Shoppingcentre

Ny interaktiv legeplads til børnene

Børn op til 12 år kan prøve det nye DIGI Børneunivers i Randers Storcenter – en elektronisk legeplads med underholdende, interaktive spil.

Spillene lægger op til kon­centration og bevægelse i samspil med suveræn underholdning.

Ca. hver 14. dag vil der være nye og sjove spil at prøve.

Børneloppemarked og Peter Pedal-show

Søndag den 27. juni kl. 10.00-15.00 holder Randers Storcenter 2nd Toy Day – et anderledes børneloppemarked, hvor børn hjælper børn. Formålet er at donere til velgørenhed og gøre lokale børn glade.

Der vil være opstillet scene, hvor der i løbet af dagen vil der være forskellig underholdning. Bland andet vil der være et Peter Pedal-show, hvor Peter Pedal og manden med den gule hat gør os alle sammen klogere på affaldssortering med sang, musik og en lille smule af Peter Pedals ulykker.

Dinoerne indtager Randers Storcenter

Fra den 27. juni - den 8. august kan du tage på DINO-jagt rundt i centret og vind et gavekort.

Fra den 2. juli - den 8. august kan du også opleve en stor DINO-udstilling på Store Torv. Gå på opdagelse blandt de kæmpestore og imponerende dinoer, som brøler og bevæger sig.

På tur med Pinkfong & Babyshark

Søndag den 4. juli kl. 14.00-15.30 kan du opleve det farvestrålende show "På tur med Pinkfong & Babyshark". Sang, dans, konfetti, LED-skærme og Danmarks største sæbeboblemaskine står på programmet, når YouTube-sensationerne giver den gas.

Pyjamasheltene

Søndag den 1. august kl. 14.00-15.30 fortæller og synger Pyjamasheltene sammen med en konferencier om deres superkræfter, og hvad der kræves for at være superhelt.

Efter en pause vil der være en 30 minutter lang "meet & greet".