Filmfestivalen RANDERS:DOX 2022

23. marts-31. marts: Seks nye dokumentarfilm bliver præsenteret på en miniudgave af den kendte festival CPH:DOX fra København.

Den Oscar-nominerede Willem Dafoe har gribende fortællinger om oplevelser langs folder - på tværs af seks kontinenter. De kombineres med forbløffende billeder. Filmen ’River’ er en del af programmet på RANDERS:DOX 2022.

Dokumentarfilm fra den internationalt anerkendte dokumentarfilmfestival CPH:DOX har indgået et samarbejde med Randers Bibliotek, Underværket og Randers Eventsekretariat. Vi er stolte af at præsentere seks nye film i cafèbiografens mørke med visninger i både Randers og Langå. Det er tid til at forundres, bliver overrasket, blive klogere, men også at hygge sig i dokumentarfilmens tegn. Alle visninger begynder kl. 19. 

Flere af filmene bliver præsenteret med en kort Talk af en gæst med relation til det aktuelle tema. Gæsten giver inden visningen en kort personlig indgang til den aktuelle film. 

Prisen pr. billet er 45 kroner (+ billetgebyr på 4 kroner og 94 øre)

For at læse mere om filmene og købe billet, klik på filmtitlerne nedenfor. Der kan også købes billet ved indgangen, hvor der betales med MobilePay. 

RANDERS:DOX er en eksklusiv begivenhed med begrænsende pladser, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse og køb billet allerede i dag. 

RANDERS:DOX PROGRAM 2022: