Green City Life

22.03.23: Hvordan skal fremtidens grønne byer se ud?

Kom på en verdensomrejse til klodens storbyer i en film, der med optimisme og smittende energi ser på løsninger i stedet for problemer.

I takt med at verdensbefolkningen bliver ved med at vokse, temperaturerne bliver ved med at stige, og økosystemer er truede, opdager et ungt fransk par vigtigheden af at gentænke den måde vi bygger og bor i byer.

De er hverken økologer eller forskere, men beskriver sig selv som to bekymrede storbyelskere. Med den bekymring som motor begynder de at rejse verden rundt for at besøge byer og tale med urbane landmænd, plantearkitekter, guerillagartnere og andre inspirerende mennesker for at få hjælp til, hvordan morgendagens ideelle, grønne by skal designes.

Fortalt i en højde, hvor alle kan følge med, fokuserer ’Green City Life’ på løsninger fremfor problemer og som den gror langsomt fremad og opad udvikler den sig til en lille bombe af håb og energi.

Spilletid og sted: 22. marts 2023 kl. 19 på Underværket, Stemannsgade 9C, Randers C, 8900 Randers C
Varighed: 
85 min.
Instruktør:
Manon Turina & François Marques
Sprog:
Fransk
Undertekster:
Danske

Aftenen begynder med en kort introduktion til filmen
Hvordan bygger man morgendagens by? Det har Randers et rigtig godt bud på. Direktør for Udvikling, Miljø og Teknik Jens Heslop introducerer filmen Green City Life og kobler temaet til det største byudviklingsprojekt i Randers’ historie – Flodbyen Randers.