Arrangementer, kultur- og fritidstilbud aflyses frem til 14. april

Risikoen for smittespredening af Coronavirus -  covid19 får kultur- og fritidslivet til at lukke ned.

Randers Kommunes kulturinstitutioner, indendørs oplevesessteder og seværdigheder rundt om i kommunen er lukket for besøgende til og med den 13. april – herunder Værket, Randers Egnsteater, Museum Østjylland, Randers Kunstmuseum, Randers Musikskole, Randers Kammerorkester og Randers Bibliotek.

Kulturarrangementer i hele kommunen er aflyst.   Regeringen har indført et midlertidigt forbud mod at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er samlet. Forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private arrangementer, begivenheder  og  forsamlinger. Forbuddet gælder  på nuværende tidspunkt til og med mandag den 13. april  2020. 

Lukning af faciliteter til fritids- og idrætsaktiviteter
Randers Kommune har besluttet at lukke for alle forenings- og fritidsaktiviteter i borgerhuse og på de kommunale skoler, idrætshaller, gymnastiksale og svømmesale samt alle udendørs idrætsanlæg. Det vil sige alle indendørs og udendørs kommunale idrætsfaciliteter. Lukning er på nuværende tidspunkt  gældende til og med   mandag den 13.   april. Bemærk, at datoen kan ændre sig.   Randers Kommune opfordrer de selvejende institutioner og alle foreninger til at lukke ned for alle indendørs og udendørs aktiviteter i samme tidsrum. 

Regeringen har også indført et midlertidigt forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter herunder fitnesscentre  - til og med den 13. april .