Auktion: Køb effekter fra kendt værtshus

Tante Olga og MacAle har i forbindelse med etableringen af Craft Beer, foretaget en del ombygninger. Derfor er flere ikoniske emner, dekorationer og plakater som har prydet væggene i løbet af de sidste 32 år.

Tante Olga tager alle glas, dekorationer, plakater mm., til en festlig auktion, med billige priser fra søndag den 11. august til og med tirsdag den 13. august. Alle dagene fra kl. 16 - 20
taget ned og bliver sat til en sjov og uformel auktion i Randers Festuge.

Derudover har Tante Olga i gennem årene modtaget og købt tusindvis af glas i forskellige former med forskellige logoer. Også her holdes der auktion over alle glassene. Gør et billigt og godt køb, så du ikke mangler glas.
Der er altså her en ekstraordinær mulighed for at købe diverse glas, dekorationer eller plakater til en billig pris. Der vil også være mulighed for at købe spændende specialøl på flaske som ikke længere passer ind i sortimentet, da vi har valgt at satse på Craft Beer fra hanen i stedet for.

Mangler du glas, pynt eller plakater til hverdag og fest? Så kig forbi søndag, mandag og tirsdag kl. 16-20 i Randers Festuge. Hvis du vil have en souvenir fra Olga, så er det altså nu du skal slå til.