Danish Skoma'r Masters 2019

24.-26. maj: Nu er det tid til billard i topklasse, når Dansk Billard Union i samarbejde med MacAle og Tante Olga slår dørene op for et af årets største billard begivenheder i Randers. Danmarks højest rangerede spillere i disciplinerne Skoma’r, Pool, Snooker, Carambole og Kegle Billard dyster i det traditionsrige spil Skoma’r om en præmiesum på 100.000 kr.

2019 står i billardens tegn. Til efteråret kommer der et VM til Randers og flere billard-events vil blive afholdt i den kornjyske hovedstad.  Men allerede her i maj er der billard på event-programmet i Randers. 

Danish Skoma'r Masters 2019 starter fredag den 24. maj sidst på eftermiddagen og afsluttes med de sidste finaler søndag den 26. maj først på aftenen. Oplev spænding og underholdning hele weekenden. Udover selve finalestævnet, afholdes der løbende en masse sideturneringer, herunder “Åben Tallerkenpot” og “Willer Delux Challenge”. Der vil ligeledes være mulighed for at prøve at “trille” lidt på et af de opstillede billardbordene.

Finalestævnet afvikles i Teltet på Søndergades Parkeringsplads - lige ved siden af Randers Bro. Der er gratis entré.

Alle interesserede er velkommen til at kigge forbi og opleve arrangementet og stemningen fra forreste parket. I forlængelse af teltet, vil der desuden være et hyggeligt cafémiljø med mulighed for køb af mad og drikkevarer, som eksempelvis den lækre Skoma’r Frokostbuffet.

MacAle og Tante Olga har åben under hele arrangementet og her glæder vi os til en spændende weekend i hyggens- og billiardens tegn!

Yderligere oplysninger kan findes på skomartour.dk

Læs også mere om VM i Billard