Danmarks John på Olga

John Mogensens musikalske lydbillede genskabes fredag den 13. december, kl. 21 på Tante Olga. Det bliver med garanti nostalgi og fællessang

Det er lidt som at se John Mogensen live, når bandet Danmarks John går på scenen og synger sange fra John Mogensens bagkatalog med samme sjæl og ånd som den savnede folkekunstner. Der opstår en magi, der ikke er til at tage fejl af, når det musikalske lydbillede bliver nøje genskabt, så publikum føler sig ført tilbage til 70’erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstiDet nye hold bag Danmarks John er troubadurisk, stilrent legende og ikke mindst klar til at surfe på John-bølgen. Man vil opleve en musikalsk legestue på scenen, hvor musikerne spiller på alt, hvad de kan komme i nærheden af, bytter instrumenter og synger A Capella.

I front som Danmarks John står Brian Arnold, der med sit autentiske udseende og vokal som John Mogensen, krydrer showet med nostalgiske anekdoter fra folkeheltens liv og eventyr. Danmarks John har fået et nyt format, hvor det bedste fra John Mogensen er mikset med det bedste fra Four Jacks! Fire stærke vokaler er tilføjet det nye setup, hvor den solide kontrabas leder vejen for de velkendte flotte klange, man kender fra Four Jacks klassiske opstilling.Danmarks John har optrådt fra Grønland til Gran Canaria og har rejst hele Danmark tynd med stor succes. Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over.

Bandet er engageret til Teater forestilling i foråret, så der er mere end bare musik på programmet.

Når bandet spiller op, er der garanti for nostalgi, fest og fællessang.

Læs   mere  på  www.tanteolga.dk