Det sker i efterårsferien 2019

Fra lørdag den 12. oktober til og med søndag den 20. oktober er der efterårsferie for mange børn som voksne. Ferien byder for eksempel på overnatning i Randers Regnskov og børnekulturuge.

Overnat blandt dyrene i regnskoven

Har du også spekuleret på, hvordan det vil være at overnatte i Randers Regnskov? Bare slå et telt op og falde i søvn til lyden af kvækkende tudser, flaksende flagermus og rislende vandfald - måske kan du endda høre natabernes kalden i det fjerne? I skolernes efterårsferie er der to forskellige muligheder for at overnatte. Den 18-19. oktober og den 19.-20. oktober. Prisen er 445 kr. pr. nat for et barn under 12 år, mens det for en voksen koster 695 kr. Læs mere på www.regnskoven.dk    

Masser af gratis sjov i Børnekulturugen

Hvert år i efterårsferien gæster omkring 10.000 børn, forældre og bedsteforældre Børnekulturugen i Randers.

Det er børnenes helt egen kulturuge. Ugen har omkring 50 vidt forskellige arrangementer, hvor børn i alderen 3-14 år kan få fingrene i kunst og kultur. Der er et bredt program med teater, kunst, sange, naturoplevelser med mere. Derudover er der under kulturugen en række dage i omegnen af Randers under overskriften ’Børnekultur på tur’. I år besøger kulturugen Assentoft, Tånum, Langå og Øster Tørslev.

Formålet med Børnekulturugen er at inspirere børnene til at tage aktiv del i kulturlivet og udvikle deres kreative sans og kulturforståelse. Derfor involverer ugen børnene direkte i de mange aktiviteter. Her er man ikke en passiv beskuer.

Arrangører er i skrivende stund i gang med at planlægge årets program, der er klart til offentliggørelse i slutningen af september. Men allerede nu lægger det fast, at åbningen af Børnekulturugen bliver lørdag den 12. oktober i foyeren hos musik- og teaterhuset Værket.   
Følg med på detsker.dk, hvor der kommer yderligere oplysninger, så snart de foreligger. Alle arrangementer under Børnekulturugen er gratis for deltagerne.

Børnekulturugen arrangeres på tværs af kulturinstitutioner og foreninger i Randers Kommune med Kulturelt Samvirke som fast anker.

Læs mere på: www.bornekulturugen.dk