DM Stand-Up i Turbinen

Torsdag 19. september kl. 20. FBI slår igen dørene op for talentkonkurrencen DM i Stand-up på Turbinen. Her bestemmer publikum, hvem der skal gå videre i konkurrencen om at blive dansk mester i stand-up 2019.

Den næste Danmarksmester i stand-up-comedy skal findes til efteråret, når Funny Business Inc. (FBI) giver ca. 40 håbefulde talenter fra hele landet chancen for at en professionel kontrakt og æren af at kunne kalde sig "Danmarksmester i Stand-Up". Turbinen har fornøjelsen at være vært, når en af konkurrencens indledende runder bliver afholdt i Randers, som én af bare fem danske byer, den 19. september.

Det unge talent Mahamad Habane er vært, og med sig har han sidste års vinder, Philip Devantier. De to sørger for en umanerlig underholdende aften, hvor du som publikum afgør, hvem af de håbefulde komik-talenter, der skal sendes videre til semifinalen. Det er nemlig publikumstemmer, der afgør, hvem der kan gå fra Turbinen denne aften som den sjoveste af de optrædende.

DM i Stand-Up har kørt landet over siden 1992, hvor Lars Hjortshøj løb med titlen. Komikere som Ruben Søltoft, Martin Høgsted, Jonatan Spang og Linda P har fået deres gennembrud ved at deltage i DM. Så der er meget på spil ud over æren, når DM i Stand-Up løber af stablen. Kom og få rørt lattermusklerne og se, hvad der rør sig blandt komikkens undergrundtalenter.