Elvis Costello giver koncert i Randers

Fredag 15. september 2023 i Musik- og teaterhuset Værket.

Den genre-legesyge musiklegende Elvis Costello er igen klar til koncert i Randers.  Med sig har han sin musikalske legekammerat gennem mere end 40 år, Steve Nieve, som han har spillet med i The Attractions og The Impostors.

Der venter en helt særlig aften, når den britiske superstjerne Elvis Costello, med det borgerlige navn Declan Patrick MacManus, kommer og spiller en masse af de kendte og elskede sange fra sin imponerende karriere, som startede allerede, da han var en ung 13-årig knægt fuld af musikalsk appetit og nysgerrighed.

Det bliver desuden en eksklusiv skare, der får fornøjelsen af at opleve Elvis Costellos sangperler, musikalske legesyge og umiddelbare levering, da han og bandkammeraten Steve Nieve kun giver koncert som duo i Randers og København.

Værkets musik- og teaterchef, Mikael Qvist Rørsted, er glad for igen at kunne lægge scene til verdensstjernen, der besøgte Randers tilbage i 2014. Han uddyber:

”I 2014 var det som solokunstner, at Elvis Costello gav koncert. Og det glæder os meget, at det er lykkedes os at give folk muligheden for at opleve ham i Randers, når han spiller sammen med sin dygtige bandkammerat Steve Nieve.”

Billetsalg via www.vaerket.dk