Jesper Lundgaard på turne til forsamlingshuse

25. september - 25. oktober: 22 forsamlingshuse og kulturhuse i området får besøg af sanger og skuespiller Jesper Lundgaard og hans forestilling ”Sinatra – en legende”.

”Efter en tid, hvor det har været temmelig småt med kulturtilbud og oplevelser alle steder, havde vi lyst til at gøre noget ekstra. At vi er så heldige, at vi har mulighed for at sende to så dygtige kunstnere afsted, er jo bare skønt,” siger teaterleder Peter Westphael.

”Sinatra – en legende” er skabt af sanger og skuespiller Jesper Lundgaard, der også selv er på scenen sammen med den rutinerede pianist Pojken Flensborg. Forestillingen, der selvfølgelig er med masser af musik, er en både spændende og følelsesladet fortælling om med afsæt i den amerikanske musik-legende Frank Sinatra, der havde enorm succes som både skuespiller og sanger.

Turnéen er støttet af Elro Fonden, og det gør, at billetprisen kan sættes til blot 40 kroner, som går ubeskåret til det enkelte forsamlingshus eller kulturhus. Samme vilkår som også gør sig gældende, når forsamlingshusene igen får besøg af Randers Teater til vinter.

To forsamlingshusturnéer på en sæson
Selv om Randers Teater allerede her i efteråret sørger for underholdning i forsamlingshusene, betyder det ikke, at de snydes for den sædvanlige turné i vintermånederne. Det bliver den Reumert-nominerede musikforestilling ”Viva Las Vegas”, der tager udgangspunkt i en anden af amerikansk musikhistories store skikkelser.

”Vi glæder os meget til at sende Elvis-forestillingen ”Viva Las Vegas” rundt til forsamlingshusene til vinter. Den var bragende udsolgt her på teatret i 2020, men den kom aldrig rigtig i gang med den planlagte turné på grund af corona,” siger Peter Westphael.

Turné i fire kommuner
Ud over Randers Kommune når turnéen med Jesper Lundgaard også til Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommune. Billetterne til ”Sinatra – en legende” skal købes hos det enkelte forsamlingshus, og en oversigt over både spilletider og kontaktinformation til forsamlingshusene kan man finde på randersteater.dk.

Oversigt over turnéen:

25. sep: Borup Forsamlingshus
27. sep: Hørninghus
28. sep: Langkastrup Forsamlingshus
29. sep: Estraden
1. okt: Sønderbæk Forsamlingshus
2. okt: Bjergby Forsamlingshus
4. okt: Råby Forsamlingshus
6. okt: Frihallen, Norup
7. okt: Stenvad Mosebrugscenter
8. okt: Lime Forsamlingshus
9. okt: Firkløverskolen, Råsted
11. okt: Langå Kulturhus
15. okt: Værum Forsamlingshus
16. okt: Sødring Forsamlingshus
17. okt: Læsten Borger- og Kulturhus 
18. okt: Mellerup Forsamlingshus
19. okt: Hald Forsamlingshus 
20. okt: Ørsted Kro 
21. okt: Lem Forsamlingshus 
22. okt: Nielstrup Forsamlingshus 
23. okt: Purhushallen 
25. okt: Romalt Kultur og Forsamlingshus 

Turnéen er arrangeret af Randers Teater i samarbejde med Elro Fonden.