Koncert med Midnight Blues

Fredag den 6. december, kl. 21 på Tante Olga

Er der nogen, der i den grad kan sætte gang i en fest, så er det trioen Midnight Blues. Bandets karakteristiske udgave af bluesrock kalder de selv for “Biker Blues Rock,” og der er virkelig smæk på, når de tre rutinerede musikere går i gang. Danmarks bedste blues rock-trio består i dag af Peter Domtorp, guitar og vokal, Carsten Olsen også kendt som “Den skaldede kok”, Bas og vokal, samt Klaus Nielsen på trommer og vokal. Med alle de kendte klassikere, glade kommentarer og masser af god musik, bliver det ikke andet end en forrygende aften.

 

The Midnight Blues debuterede som orkester i 1994 og har siden hen slået sit navn fast i det ganske danske liveland, som synonym for den energiladede Blues Rock med hoved-vægten på, at give publikum 100% rockgaranti. Det er i alt blevet til 8 albumudgivelser for energiske band siden 1999 og et hav af gæsteoptrædener i diverse Radio- og Tv-shows.

 

Siden trioens andet album Holy Water har man også i udlandet fået ørerne op for bandets kontante musik, og som et resultat heraf har Midnight Blues i årenes løb haft æren af at være support og special guest for bands som Deep Purple, Bryan Adams, Thin Lizzy og Status Quo – bare for at nævne nogle af de mange store internationale bands, som drengene har turneret med.

 

Læs mere på www.tanteolga.dk