Masser af gratis sjov i Børnekulturugen

Hvert år i efterårsferien inviteres omkring 10.000 børn, forældre og bedsteforældre til Børnekulturugen i Randers.

Det er børnenes helt egen kulturuge. Ugen har omkring 50 vidt forskellige arrangementer, hvor børn i alderen 3-14 år kan få fingrene i kunst og kultur. Der er et bredt program med teater, kunst, sange, naturoplevelser med mere. Derudover er der under kulturugen en række dage i omegnen af Randers under overskriften ’Børnekultur på tur’. I år besøger kulturugen Assentoft, Tånum, Langå og Øster Tørslev.

Formålet med Børnekulturugen er at inspirere børnene til at tage aktiv del i kulturlivet og udvikle deres kreative sans og kulturforståelse. Derfor involverer ugen børnene direkte i de mange aktiviteter. Her er man ikke en passiv beskuer.

Arrangører er i skrivende stund i gang med at planlægge årets program, der er klart til offentliggørelse i slutningen af september. Men allerede nu lægger det fast, at åbningen af Børnekulturugen bliver lørdag den 12. oktober i foyeren hos musik- og teaterhuset Værket.   
Følg med på detsker.dk, hvor der kommer yderligere oplysninger, så snart de foreligger. Alle arrangementer under Børnekulturugen er gratis for deltagerne.

Børnekulturugen arrangeres på tværs af kulturinstitutioner og foreninger i Randers Kommune med Kulturelt Samvirke som fast anker.

Læs mere på: bornekulturugen.dk