Med Elvis on the backseat på Mansion

Twiins & Brother fortolker Elvis Presley lørdag den 16. november kl. 18.


Brødrene Poulsen's projektet ”Elvis on the backseat” er en længe ønsket drøm, der har ligget i skrivebordsskuffen i mange år. Brødrene Kim, Kurt og John Poulsen har en lang fortid sammen, som brødre naturligvis, men også i bandet ”Brotherhood in trouble”.
Kurt og John Poulsen har op igennem 90'erne og i starten af nullerne spillet med diverse musikkunstnere fra den danske musikscene – blandt andre Michael Falch, Danser med drenge, Peter Viskinde, Twiins m. fl.

Musikken omkring Elvis har altid fyldt en hel del for brødrene. Særligt kassettebåndet med Elvis (”Separate ways”), som blev købt engang i 70'erne på familietur til Italien, blev afspillet i en uendelighed, og har siddet som en dejlig erindring fra dengang.
Det har aldrig sluppet de 3 brødre. Ønsket om at gengive deres version af de Elvis-numre er nu realiseret. De er indspillet i kærlighed til numrene, til Elvis' stemme, på hukommelse og erindring af stemninger og er fra Elvis-perioden 1969 til 1975.
Det er i en dyb respekt for Elvis, som kunstner, at projektet er sat i gang, og det er indspillet med den største respekt og fascination af entertaineren Elvis. James Burton, Jerry Scheff og Ronnie Tutt har været brødrenes læremestre og grobund for deres musikalske virke.

"Twiins & Brother" har Danmarks premiere med ”Elvis on the backseat” på Memphis Mansion

Læs mere på: www.memphismansion.dk/shop/elvis-on-the-backseat-med-twiins-and-brother/