Mega Bass i Arena Randers

28. Oktober med Kato, Basshunter, Barcode Brothers og Hampenberg

Der er dømt Mega Bass når Kato, Basshunter, Barcode Brothers og Hampenberg fyrer den af i Arena Randers lørdag d. 28. oktober. Er du klar til at give den max bass? Så saml vennerne til en aften fyldt med de bedste hits og den ultimative feststemning.

Mega Bass er for dig der bare elsker bas. Basshunter indhyller natten i 00’er nostalgi og tunge toner når han tager sine mange hits med på scenen. Den svenske musikproducer og DJ slog igennem i 2006 med monsterhittet og landeplagen ’Boten Anna’ og det internationale kæmpehit ’DotA’ og fulgte i 2008 op med det største hit ’All I Ever Wanted’ med over 850mio. streams.

Basshunter har over en milliard views på Youtube. Seks millioner solgte album. 2,75 millioner følgere på facebook. Basshunter er den ultimative bass-skaber der sætter skub i en hver fest.

Pop/dance/techno bandet Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue efter manges opfordringer. Barcode Brothers havde deres første udgivelse i 1998 og slog igennem i 1999 med singlen “Dooh Dooh” og udgav debutalbummet “Swipe Me”. Senere i 2002 kom så album nr. 2 ”BB02” med bl.a megahittet ”SMS”.

På albummet Swipe Me findes en række klassikere af store hits som har solgt platin, hvem husker ikke udover allerede nævnte ”Dooh Dooh”, ”Flute”, ”Its a fine day”, ”Tele”, og ”Train”.

Ud over en stor succes i Danmark har Barcode Brothers også rejst rundt i mange lande med stor succes med deres udgivelser. Barcode Brothers var tilbage igen i sommeren 2010, helt nøjagtigt i september måned på scenen hos Train i Aarhus. Publikums reaktion her var mere end fantastisk, så overvældende populære var de at tanken om et comeback ikke var så svært at beslutte sig for.

I 2016 & 2017 gik det helt over gevind da Barcode Brothers optrådte til Vi Elsker 90’erne – nu er Barcode Brothers varme.

Både Barcode Brothers og Basshunter var en kæmpe succes ved Mega Bass 2022 og er begge klar til en endnu større fest. Derudover kan du i år opleve Hampenberg og KATO, der vil skyder festen i gang.

Hampenberg er kendt for 90érne hits som "Grab that thing" og "Duck Toy". Kato har vores hjerter i både Randers og resten af Danmark. Allerede som 12-årig vidste Kato, at han ville være noget ved musikken. Sammen med fire skolekammerater startede han mobil-diskoteket Power Players, og med det blev grunden lagt for hans senere debut som DJ på diskoteker som 17-årig. Her er altså tale om en driftig herre, som tidligt og ikke mindst med et meget stort talent kastede sig over mixerpulten. Tilbage i 00erne var Kato radiovært på stationer som Radio ABC, ANR, og The Voice. I dag kan lytterne hører ham på P3. Derudover har han for længst slået sit navn fast på de store elektroniske scener, når der skal sætte gang i en fest rundt omkring i landet.     

Mega Bass bliver med garanti en sammensætning af glæde, energi og hård bas, der får publikum til at slippe hverdagens hæmninger og gøremål, og lade sig forføre af den høje puls, samværet og kærligheden til hinanden og musikken.

Billetter:
Forsalg kr. 295,- ex gebyr
Ved indgangen kr. 350,- ex gebyr

KØB BILLET

Arena Randers d. 28. oktober 2023. Dørene åbner kl. 18.30 og allerede 19.30 går Kato på.