Mød skuespillerne fra Julemandens Datter 2

Lørdag den 28. november: Julen nærmer sig, og i den anledning får Nordisk Film Biografer i Randers fint besøg af hovedrollerne fra en af årets store julefilm

Du kan møde Ella Testa Kusk og Bertil Smith, der spiller Lucia og Oliver i Julemandens Datter 2 - Kong Vinters Krystal, når de kigger forbi biografen  i Randers for at give autografer og introduktion til filmen . 

Julemandens Datter 2 er opfølgeren på den første film fra 2018, der handler om den 12-årige Lucia.  Denne gang bliver Lucias bedste ven, Oscar, falsk anklaget for at stjæle Kong Vinters magiske krystal. Lucia må nu satse alt for at bevise hans uskyld og finde den rigtige tyv. I jagten på den rigtige tyv kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt. Nu er det op til de to bedste venner at redde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Det anbefales at bestille billet i god tid til filmen via www.nfbio.dk, hvis man vil være sikker på en plads og en autograf. Der vil være afstand imellem pladserne i salen, og man bedes bære mundbind mens man venter på sin autograf, samt huske at bruge de opstillede spritstandere.