Peter & De Andre Kopier på Olga

I mange år var det fast tradition Peter og De Andre Kopier afsluttede Teltets program den sidste lørdag i Randers festuge. Nu vender bandet tilbage til Randers Festuge og gir den mer’ end GAS indenfor hos Tante Olga, der sætter 150 billetter til salg.

Peter og Tante Olga er gamle venner fra første gang en ung Peter i 1993 gik ind ad døren til Tante Olga og spurgte Leif Bressum om han måtte spille at par sange. Ca. 10 minutter efter var Peter og hans kopier engageret til det første job hos Spillestedet og der kom mange til de næste 20 år både hos Olga og i Teltet på Justesens Plæne.

Rigtig mange kan huske de fantastiske aftener med alle de kendte hits fra Gasolin og Larsen den sidste lørdag i Randers Festuge.

Og nu er Peter og De Andre Kopier tilbage i Randers Festuge.

Kim Larsens sange har skrevet sig ind i vore hjerter og bundfældet sit helt egen DNA i vores fælles danske sangskat.

En stor del af Gasolin’ og Larsens sange, samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter og De andre Kopier med største glæde, energi og respekt, samt inviterer publikum til fællessang med alle de kendte sange til midnat.

Peter og De Andre Kopier har siden starten spillet tæt på 2000 koncerter. Deres imitation af Gasolin og Larsen er så tæt på originalerne, at man tror det er løgn – Og, det går stadig med 100 km timen ”Derudad” : Trofast og taktfast!

Indløs returbillet til de glade 70’er, drøn med op og ned af Rabalderstræde sammen med Smukke Linda og Stakkels Jim- det bliver en smuk sidste aften i Randers Festuge.