Randers-børn i gule førertrøjer

Den 5. maj er der Tour De France stemning for alle børn og unge i alderen 3-15 år på Østervold i Randers. BørneTour er en aktivitet med sjov og bevægelse lige efter skoletid. Det er et begyndercykelløb, så alle kan være med.

BørneTour Randers den 5. maj på Østervold er en del af i alt 30 events på landsplan. Tilmeldning til løbet sker via hjemmesiden www.børnetour.dk - Pressefoto: DCU - Danmarks Cykle Union.

Tour de France kommer til Danmark i juli 2022, men allerede den 5. maj tager Randers forskud på festlighederne med BørneTour. Det et begyndercykelløb pakket ind i de gule Tour de France-farver hvor alle kan være med, uanset niveau og uanset om man ligger inde med en funklende racercykel eller en gamle rusten BMX-cykel. BørneTour Randers arrangeres af de lokale klubber Randers Cykleklub af 1910 og Randers BMX i samarbejde med Bevæg Dig For Livet Randers, Randers Eventsekretariat, Danmarks Cykle Union og sponsorerne; Grand Départ Copenhagen Denmark, ŠKODA Danmark og Frog Bikes. "Vi vil gerne give alle børn og unge muligheden for at afprøve cykelsporten. Derfor vil jeg også takke de to lokale klubber for at stille sig til rådighed, "siger Jesper Jakobsen, der er projektleder hos Bevæg Dig For Livet i Randers Kommune.

BørneTour er et arrangement som netop skal give flere børn blod på tanden for at starte til cykling. "Vi glæder os meget til at vise vores dejlige sport frem for byens børn og unge. Og så endda med de officielle Tour de France-farver i ryggen. Cykelsport er både sjovt og meget socialt, og vi tror på at alle kan få en rigtig god og unik oplevelse med BørneTour, siger Jørgen Schmidt der er formand for Randers Cykleklub af 1910. Alle deltagere i BørneTour modtager en medalje, når løbet er gennemført, samt en invitation fra de to lokale arrangørklubber til at deltage i et kort introforløb. "Vi vil rigtig gerne vise vores klub til byens børn og unge, så de kan se hvordan man går til cykling i en forening. Ud over at træne fysiske elementer gør vi også meget ud af sikkerhed, teknik og ikke mindst det sociale og at have det sjovt.

Vi håber selvfølgelig at BørneTour-deltagerne bliver lidt nysgerrige og vil tage imod vores invitation", siger formand for Randers BMX, Mai Myrhøj Tolstrup. BørneTour Randers er en del af i alt 30 events på landsplan. Tilmeldning til løbet sker via hjemmesiden www.børnetour.dk BørneTour Randers arrangeres af de lokale klubber Randers Cykleklub af 1910 og Randers BMX i samarbejde med Bevæg Dig For Livet Randers, Randers Eventsekretariat, Danmarks Cykle Union og sponsorerne; Grand Départ Copenhagen Denmark, ŠKODA Danmark og Frog Bikes. "Vi vil gerne give alle børn og unge muligheden for at afprøve cykelsporten. Derfor vil jeg også takke de to lokale klubber for at stille sig til rådighed, "siger Jesper Jakobsen, der er projektleder hos Bevæg Dig For Livet i Randers Kommune.

BørneTour er et arrangement som netop skal give flere børn blod på tanden for at starte til cykling. "Vi glæder os meget til at vise vores dejlige sport frem for byens børn og unge. Og så endda med de officielle Tour de France-farver i ryggen. Cykelsport er både sjovt og meget socialt, og vi tror på at alle kan få en rigtig god og unik oplevelse med BørneTour, siger Jørgen Schmidt der er formand for Randers Cykleklub af 1910. Alle deltagere i BørneTour modtager en medalje, når løbet er gennemført, samt en invitation fra de to lokale arrangørklubber til at deltage i et kort introforløb. "Vi vil rigtig gerne vise vores klub til byens børn og unge, så de kan se hvordan man går til cykling i en forening.

Ud over at træne fysiske elementer gør vi også meget ud af sikkerhed, teknik og ikke mindst det sociale og at have det sjovt. Vi håber selvfølgelig at BørneTour-deltagerne bliver lidt nysgerrige og vil tage imod vores invitation", siger formand for Randers BMX, Mai Myrhøj Tolstrup. BørneTour Randers er en del af i alt 30 events på landsplan.

Tilmeldning til løbet sker via hjemmesiden www.børnetour.dk