Randers Cabareten 2021

17. - 18. september i Pakhuset Randers

"Det er med største fornøjelse, at vi kan byde velkommen til underholdning i  Pakhuset  efter Corona nedlukning,"  siger indehaver Hans Christian Møller. 

Randers Revyen  må dog vente til 2022, hvor den vender stærk tilbage. I år  kan publikum glæde sig til  Randers Cabareten. 

Musik, Komik og Satire!   Det er lige præcis, hvad der er i vente! Det er lykkedes, at samle 3 kunstnere, som alle har været med i Randers Revyen,

Rikke Buch Bendtsen, Jacob Morild og Revyens faste kapelmester Thomas Pakula.

De tre lover grinegaranti - skønsang - komik - benhård satire med lokale indspark samt meget meget mere,

Rikke, kender de fleste i Randers fra Diskofil som Disko Lydia. Hun kan synge, og så er hun sjov! Senest har hun spillet Nykøbing F. Revy.

Jacob, der til dagligt er leder af Danmarks eneste cabaretscene - Cafe Liva i Nyhavn - har stået på scenen i Randers mange gange, og er en af Danmarks skarpeste satiriker. Og så er han også sjov! Senest har han spillet sin solo cabaret i Nyhavn.

Thomas, har været med siden den spæde start af Randers Revyen. Han spiller på alle tangenter, og er ofte med på sidelinien, når der skal bruges en ekstra spiller på scenen. Thomas har senest spillet Sønderborg Sommer Revy,

Med andre ord - tre garvede og rutinerede kunstnere står klar i September i Pakhuset.

Pris pr. Pers. 469,-. Menuen denne aften består af velkomstdrink, fisketallerken, buffet med forskellige stege og tilbehør samt lækker dessert.

Læs mere om arrangementet og bestil billetter på www. pakhuset.net – eller ring 86 41 54 58