Randers Teater kom flyvende fra billetstart

Fredag 29. maj åbnede Randers Teater for billetsalget til den kommende sæson. Og efter flere måneder med aflysninger og usikkerhed på teaterområdet var det en lidt nervøs teaterleder, der slog dørene op.


”Vi vidste jo ikke, om der ville komme 1 eller 100. Eller om vores publikum overhovedet havde lyst til at købe teaterbilletter. Men det skal jeg love for, at de havde,” siger Peter Westphael, der kunne se flere af forestillingerne blive udsolgt i løbet af få timer.

Godt 75 personer mødte op på teatret for at sikre sig teaterbilletter, og endnu flere besøgte teatrets hjemmeside, mens der var kø for at komme igennem på telefonerne. Men selv om der i sæson 2020-2021 er flere forestillinger at vælge imellem end tidligere, var der dog færre billetter i salg end normalt pga corona. Alligevel vurderer Peter Westphael det til at være en af de bedste billetsalgsstarter i nyere tid.

”For at kunne garantere, at der er trygt at komme her, sælger vi i første omgang kun halvdelen af billetterne. Jeg tror faktisk, at vi uden den begrænsning havde solgt endnu mere, end vi plejer, til vores billetsalgsstart,” siger Peter Westphael, der har stor ros tilovers for teatrets publikum.

”Jeg er beæret over den loyalitet, som vores kunder viser os. De har tilsyneladende savnet os, lige så meget som vi har savnet dem. Og de gavekort, som vi udskrev i forbindelse med forårets aflysninger, er der mange, der har doneret til teatret i stedet for at få udbetalt. Det gør mig faktisk rørt, og jeg er utrolig taknemlig,” siger han.

Den kommende sæson, som bliver den første under navnet Randers Teater, bliver skudt i gang medio august med fire udsolgte aftener med Niels Olsen-showet, ”Det kan kun gå galt”.

Find forestillinger på  Randers Teater