Shu-bi-dua - The Musical på Værket i 2022

Over 180.000 solgte billetter og en perlerække af flotte anmeldelser. Sådan var modtagelsen, da Shu-bi-dua – The Musical så dagens lys i 2015 på Fredericia Teater. Nu genopsættes den sprudlende og satiriske succes endelig, og den kan takket være et godt, strategisk samarbejde opleves på Værket i foråret 2022.

Det bliver svært ikke at synge med, når Hvalborg, Den røde tråd, Minus til plus, Askepot, Vuffeli-vov og flere kendte og elskede klassikere fra et af landets mest populære bands gennem tiden skal danne det musikalske univers om den underholdende, charmerende og festlige Shu-bi-dua – The Musical.

Den hitspækkede succes kommer til Randers med hele seks forestillinger til marts næste år og skriver sig ind i rækken af store musicals, som Værket har fået mulighed for at præsentere igennem et enestående samarbejde.

”Det er lykkedes at indgå et fast samarbejde med musicalproducenterne Lion Musicals og Live Nation samt et mindre antal store, danske musikhuse. Det giver os en unik mulighed for kontinuerligt at kunne præsentere store kvalitetsmusicals her i byen,” siger Værkets musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted.

Dato: 23.-27. marts 2022 (6 forestillinger i alt)
Billetsalg via www.vaerket.dk