Sommersjov ved Randers Teater

Lørdag d. 8. august er der festlige oplevelser for hele familien, når Randers Teater inviterer til gratis ”Sommersjov ved Randers Teater” på amfiscenen ved siden af teatret.

Det bliver fire timer med teater, musik og sjov for børnene. Man kan blandt andet opleve hele Danmarks Sigurd Barrett spille nogle af sine største hits, og man må gerne synge med. Der bliver også fornøjeligt gadeteater og sjove aktiviteter for børnene.

De voksne kan købe sig en kop kaffe, og medbragte madpakker kan nydes i det hyggelige picnicområde.

Det er langt fra første gang, Randers Teater laver udendørs arrangementer for børnefamilier, og teaterleder Peter Westphael tøvede ikke med at sige ja til at være med til at lave noget sommersjov for børn og unge i kommunen.

”Det er oplagt for os at være med til at skabe nogle gode oplevelser for børnene i Randers. Og så er det jo en skøn måde at skyde gang i den kommende sæson, der bliver den første som Randers Teater,” siger han.

Sommersjov ved Randers Teater er gratis for alle og varer fra kl. 10 til 14.

Arrangementet er en del af sommersjov i Randers Kommune, der er økonomisk støttet af en pulje fra Social- og indenrigsministeriet. Formålet med puljen er at skabe gode sommeraktiviteter for børn og unge mellem 6 og 17 år. Aktiviteterne henvender sig både til børn og unge bredt set rundt om i kommunen og til socialt udsatte børn og deres familier. Find de åbne aktiviteter på www.randers.dk/sommersjov