Star Wars og Disney på Memphis Mansion

Fra lørdag den 29. juni til søndag den 7. juli danner Memphis Mansion i Randers rammen om to fantastiske udstillinger.


Benny Ray, manden bag SCI-FI-CON, udstiller sin personlige og komplette samling af vintage Star Wars-figurer fra 1977-1985, rumskibe og andre spændende Star Wars-samlerobjekter. Samlingen indeholder bl.a. uåbnede vintage figurer og der vil også være mulighed for at købe Star Wars-merchandise.

Galleri Disneyana+ stiller op med en stor salgsudstilling med amerikansk Disney-kunst i absolut verdensklasse. Oplev værker af bl.a. Carl Barks, Patrick Block, Mike Peraza og Don Rosa. Udstillingen vil have særlig fokus på Eric Robison. To af Robisons sublime oliemalerier indgår aktuelt i den eksklusive udstilling 'Mickey Mouse from Walt to the World' på The Walt Disney Family Museum i USA, hvor de hænger side om side med et af Andy Warhols originale Mickey Mouse-værker. At Robison på denne måde er blevet indlemmet i den absolutte elitekategori, når det gælder Mickey Mouse-kunst, vil naturligvis også blive markeret af Galleri Disneyana+ i forbindelse med eventen på Memphis Mansion. Her vil der blive medbragt et særligt udvalg af Robisons lækre værker både i form af original kunst samt eksklusive og særdeles eftertragtede grafiske værker fra Mickey Mouse-mesterens hånd.

Udstillingen afsluttes den 6.-7. juli med en et besøg af INGVILD SYNTROPIA, der spiller Prinsesse Leia i STAR WARS-filmen ROGUE ONE! Det er første gang at hun besøger Danmark, og der vil være mulighed for at købe autografer og få taget selfies.

Der er åbent hver dag kl. 10-18 og der er gratis entre.