Star Wars og gyser-udstilling i efterårsferien

Fra fredag den 9. til søndag den 18. oktober danner Memphis Mansion endnu engang rammen for en spændende udstilling.

Benny Ray, manden bag SCI-FI-CON, udstiller endnu engang genstande fra sin personlige Star Wars-samling på Memphis Mansion i Randers. Denne gang vil det være med fokus på de mere specielle ting, bl.a. tegneserier, film, særlige figurer og andre spændende Star Wars-samlerobjekter. Denne gang bliver der også en lille ekstra udstilling med fokus på gyser-film, bl.a. Jason og Freddy-figurerne, og der vil også være mulighed for at købe Star Wars-merchandise på udvalgte dage.

"Sidste år lavede jeg en udstilling med fokus på de meget kendte og populære 3 3/4-inch Star Wars-figurer og rumskibe" siger Benny Ray. "De får denne gang love til at blive hjemme, og i stedet vil jeg medbringe nogle af de mere specielle ting der findes, bl.a. de populære tegneserier fra 80'erne, VHS og laserdisc-udgaver af filmene, lyt og læs bøger og kassettebånd, og som noget nyt vil jeg også medbringe nogle flotte figurer og sjove ting fra Friday the 13th og Nightmare on Elm Street-serierne."

Der er åbent hver dag i efterårsferien kl. 10-18 og der er gratis entre. Informationer om hvilke dage merchandise-butikken har åbent kan findes  via  Facebook-begivenheden "Star Wars Udstilling."