Strikkedag på Gaia Museum

Fredag den 7. juni 2019 kl. 14.30-17 inviterer GAIA til Strikkedag i Café GAIA Papaya.

”Kom som du er og være kreativ i farverige og inspirerende omgivelser, og nyd samværet med andre strikkegale”, siger Bonnie Koch, som er pædagog på det Kreative Værksted. Her arbejder hun og Maria Kristiansdottir til dagligt sammen med 14 kvinder, som er i beskyttet beskæftigelse eller aktivitets- og samværstilbud på GAIA. De arbejder med mange forskellige former for håndværk, men det er primært tekstil og meget ofte genbrugsmateriale, der bliver forvandlet til unik brugskunst med et twist.

Når GAIA Museum har valgt at arrangere en strikkedag, er det inspireret af den verdensomspændende begivenhed ”World Wide Knit in Public Day!”. Det afholdes verden over om lørdagen. GAIA Museums arrangement er således en opvarmning til dette.

Konceptet er, at man selv medbringer sit strikke- eller hækletøj og at man får nogle hyggelige timer i selskab med andre. Der er mulighed for at få en god snak, blive inspireret af hinanden og ikke mindst af de spændende kreationer fra det Kreative Værksted. Man kan også gå på opdagelse i GAIA Museums samling, hvor der blandt andet er værker af outsiderkunstneren Kenneth Rasmussen, som har lavet både skulpturer samt oversize bikinier og farverige penisfutteraler i strik. Man kan også se GAIA Akademi, hvor bl.a. kunstnerne Maiken Buchardt, Mia Sundstrup og Batosz Andrzejczak udmærker sig med flotte værker af garn, tråd og tekstil.

Varme og kolde drikkevarer kan købes i Caféen. Man kan også bestille en lækker hjemmelavet sandwich eller et stykke sommerfrisk citronkage, som Bente Nielsen har bagt sammen med caféens medarbejdere med særlige behov.

Send gerne tilmelding/sandwichbestilling til gaia@randers.dk senest onsdag den 5. juni.

Adresse: GAIA Museum, Café GAIA Papaya, Lene Bredahls Gade 10, 8900 Randers C.
Tidspunkt: Fredag den 7. juni kl. 14.30-17

Læs mere på: www.gaiamuseum.dk