Tanker fra trubadurens værksted

13. maj: Kærligheden, myterne, historien og stilfærdigheden: Lars Lilholt fortæller om egne sange på Randers Bibliotek.

Hvis du skal høre Lars Lilholts koncert på Værket senere på året, har du nu en unik chance for at få føjet en ekstra dimension til oplevelsen. Lilholt besøger nemlig Randers Bibliotek den 13. maj kl. 19 til en såkaldt artist talk. Her er han i samtale med bibliotekets musikformidler, Mik Stegger, og aftenen kommer til at have den jyske trubadurs imponerende katalog af sange som omdrejningspunkt.

Snakken vil blandt andet handle om hvor sangene kommer fra, hvad vi kan bruge dem til, og hvorfor musik og sangskrivning i det hele taget er en vigtig brik i det store kulturelle puslespil herhjemme. Mik Stegger er rigtig glad for at have fået denne aftale i hus. "Lars Lilholt er en gigant i det kulturelle landskab herhjemme, og han har altid noget på hjerte med det, han gør.

Samtidig har han en sjælden evne til at holde øjenhøjde med sit publikum, og alle vil kunne tage noget med hjem fra vores aften med ham. Ikke bare hans fans, men enhver der er nysgerrig på den skabende proces, eller som måske bare godt kan lide at blive berørt af ord og toner", fortæller han. Lars Lilholts sommerturne starter primo maj og løber august ud. Billetter til samtalearrangementet med ham i Kulturhusets Sal købes via bibliotekets hjemmeside