Things we do for love

Hotel Randers den 30. september 2022. En skøn aften med musik og en 3-retters menu.

Foto fra 'Things we do for love' Facebook-side. Fotograf: Anette Tinghus.

Den nye trio, blev dannet for små to år siden, og samarbejdet har ligget og luret i årevis, idet d´herrer har medvirket på- og samskrevet til hinandens albums gennem mere en 30 år. De tre sangere/instrumenta – lister har tilsammen en musikalsk erfaringsrygsæk, som man vist skal til England for at finde tilsvarende. Gruppen består af sanger/sangskriver/ tangentspiller: Jørgen Thorup, sanger /sangskriver/ multiinstru – mentalist: Peter Busborg samt veteranen, sanger/sangskriver/ percussionist: Ivan Pedersen.

Musikken og teksterne er et rigtigt ”corona-produkt”. I en tid, hvor nedlukningerne jo især ramte kunstnernes arbejdsfelt (det er svært at være en samlende faktor i en spredetid) førte de aflyste koncerter til det indlysende corona-samvær, de tre imellem, helt naturligt til et katalog af ny skrevne sange om verden set fra den erfarne mands synsvinkel.

I dannelsen af trioen – og i sangenes tilblivelse – ligger en kærlighed til tidligere tiders meget melodiske popmusik og det vilde tekstunivers hos markante grupper som eksempelvis 10CC - hvis berømte sang har givet trioen sit navn. Hos Things We Do for Love finder man sange, der handler om Søvnløshed, Samfundets tilstand under MeToo, Forladthedsfølelse, Dans i eget hjem, Politik, Rummets og menneskehedens opståen, jalousi, skrivekrise, tidens trends o.m.a. – jo, det meste er med.

Tid: 18:30- 23:00
Pris: 995 kr. - tre retters menu er inklusiv i prisen 
Billet købes på: www.hotelranders.dk/things-we-do-for-love 
Se mere om bandet på: www.facebook.com/twdflband/