Værterne til årets Danmarks Indsamling er fundet

Det bliver de populære DR-værter Sara Bro, Ulla Essendrop og Katrine Muff, der står bag roret, når årets Danmarks Indsamling sendes live fra Værket i Randers 4. februar 2023.

Det er en erfaren værtstrio, der i år skal føre danskerne igennem årets indsamlingsshow på DR1 og DRTV når der den 4. februar 2023 samles ind til verdens sårbare børn. De tre DR-værter, Sara Bro, Ulla Essendrop og Katrine Muff, har tilsammen erfaring med alt lige fra live-shows, nyheder, radio, tv-events og mange interviews, og er mere end klar til fem timers live-udsendelse fra Værket i Randers. Med værterne på plads kan man desuden se frem til januar, hvor artisterne for den musikalske underholdning offentliggøres.

Støt med en billet og vær del af TV-showet

Op til selve liveshowet er der sat gang i en masse gode projekter i hele landet og særligt i Randers som værtsby, der samler ind til Danmarks Indsamlingen 2023. En af de ting man blandt andet kan gøre er at købe billet til selve TV-showet.

"Vi synes, det er oplagt at give publikum mulighed for at støtte op om den gode sag, og det er også derfor billetindtægten går ubeskåret til årets Danmarks Indsamling. Man kan derfor som del af publikum glæde sig over, at man både er med til at støtte økonomisk, og også viser sin deltagelse ved netop at møde op i salen og være del af den storstilede indsamlingsfest 4. februar 2023," siger musik- og teaterchef for Værket, Mikael Qvist Rørsted.

Det storstilede live-TV-show varer fem timer i alt uden pause.  Adgangen for publikum er delt i to etaper. Billetter til første del gælder den del af udsendelsen, der løber fra kl. 19.00 til 21.30. Billetter til anden del af showet gælder fra kl. 21.30 til midnat (kl. 00.00). Billetsalg foregår hos Værket. 

Læs mere på vaerket.dk og randers.dk/danmarksindsamling.