Vinterkabaret med Elvis, kærlighed og masser af humor

25. januar til 26. marts 2022: Anmelderrost og Reumert-nomineret kabaret fra Randers Teater bliver genopsat. Snyd ikke dig selv for ’Viva Las Vegas’ - der også kommer på turné rundt om i landet. Forestillingen spiller på Fiskerestaurant Pakhuset i Randers samt hos områdets kultur- og forsamlingshuse.

I ’Viva Las Vegas’ møder vi pladeselskabsdirektør HP, der står i spidsen for det lille og økonomisk trængte Las Vegas Records. Hvis ikke snart HP kan skaffe nogle penge, bliver han nødt til at fyre sine eneste ansatte, den rapkæftede bogholder Tina og den nørdede lydtekniker Henning. Handlingen udspiller sig til en komisk sing-along-forestilling om tro, håb og kærlighed. Og ikke mindst med massevis af Elvis-sange. Kabareten er skrevet af dramatiker Jan Svarrer, der selv er fan af Elvis Presley.

”Hans musik begyndte at tale direkte til mig, da jeg var 8 år. Siden da har jeg været fan. Men stykket handler ikke om Elvis. Det handler om nogle, som er glade for Elvis, og så bliver der først og fremmest fremført en masse engelske sange om at overvinde modgang og sine egne benspænd. Ideen har været at skabe en sjov og underholdende kabaret, ganske enkelt," fortæller Jan Svarrer.

Forestillingen skal også på forsamlingshusturnéen, den såkaldte Elro-turné, der er støttet af Elro Fonden. Derfor går turnéen også uden for Randers Kommune til Syddjurs, Favrskov og Mariagerfjord Kommuner og medtager forsamlingshuse fra det tidligere Elro forsyningsområde.

Om forestillingen:

”Viva Las Vegas”, der var nomineret til Årets Reumert 2020 i kategorien Årets musikteater, er en komisk sing-along-forestilling i to akter om at overvinde modgangen. Om troen, håbet og kærligheden. Og ikke mindst med massevis af Elvissange.

Medvirkende: Lone Rødbroe, Kim Leprévost, Daniel Bevensee og Thomas Pakula (kapelmester)

Dramatiker: Jan Svarrer

Instruktør: Joy-Maria Frederiksen

Scenograf: Kirsten Brink

Lysdesigner: Kasper Daugberg

Oversigt over spillesteder:

25. jan: Hadsten Kulturhus Sløjfen
26. jan: Hadsten Kulturhus Sløjfen
01. feb. - 12. feb: Restaurant Pakhuset
16. feb: Hørninghus
17. feb: Kulturhuset i Langå
18. feb: Norup Forsamlingshus
19. feb: Værum Forsamlingshus
22. feb: Hald Forsamlingshus
23. feb: Romalt Kulturhus
24. feb: Borup Forsamlingshus
25. feb: Estraden, Havndal
26. feb: Lime Forsamlingshus
28. feb: Læsten Borger og Kulturhus
2. mar: Helstrup Forsamlingshus
3. mar: Albæk Forsamlingshus
4. mar: Tånum Forsamlingshus
5. mar: Mellerup Forsamlingshus
15. mar: Langkastrup Forsamlingshus
18. mar: Enslev Forsamlingshus
19. mar: True Kultur- og Forsamlingshus

Hele turnéplanen kan ses på randersteater.dk, hvor man også kan få et overblik over, hvordan man skaffer billetter til de enkelte forsamlingshuse.