Zididada på Olga

Fredag den 15. november kl. 21 bliver der fest og farver med 2 timers glad musikunderholdning, når Zididada med Jimmy Bacoll i front træder op på scenen hos Tante Olga.

Zididada er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har bandet turneret land og rige rundt med hits som ”Walking on Water”, ”Zididada Day” og ”Princess”. Uanset om man har oplevet Zididada under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark, vil man nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab. Stilmæssigt er der ingen love og regler, men reggae har altid haft stor indflydelse på bandets lyd.

Zididada holder fast ved det, der står deres hjerte nært – nemlig den gode melodi og så pop med stort P. Bandet er kendt for at sætte gang i festen og det gode humør med deres vanedannende og glade popmelodier. 

Uden tvivl et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, i ørehængere og evergreens.

Og som Bandet siger “Festen lever i publikum og på scenen.

Zididada har været i studiet og indspillet nye sange. Albummet er denne gang og for første på dansk. Drengene har efter singlen “Prinsesse” 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed. 

Jimmy Bacoll udtaler: “Vi har aldrig rigtig følt os rustet til et udelukkende dansk album, men med hjælp udefra på lyrikken, mener vi klart vi har et par stærke bud på glad og ubekymret lige ud af posen Zididada sange”.

De sange er også på programmet til denne aften, hvor også Tante Olga tilbyder sin Julefrokost før musikunderholdningen, så aftenen kan blive hel perfekt.

Bandet er:
Lars Storck / Percussion
Jacob Krausmann / Piano og Mundharpe
Lars Maasbøl / Guitar
Bjørn Jönsson / Trommer
Anders Heidelback / Bas
Jimmy Bacoll / Vokal

Yderligere info og billetter   - se  www.tanteolga.dk