Teaterskolen Kastali’a med til forskellige forestillinger

Teaterskolens 135 elever lægger i disse dage sidste hånd på alle værkerne. Ni forestillinger spilles i Underværkets store sal fra tirsdag den 17. april til torsdag den 24. april. Torsdag den 26. april spilles ’Rejsefeber’ på Randers Kunstmuseum.

13. april 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Der er noget for enhver smag, for det er ti meget forskellige forestillinger, som teaterskolens elever har lavet – og dog flere af forestillingerne handler om at rejse. Publikum kan komme med på rejse til eventyrland, rejsen fra ingenting til noget, rejsen ind en teenagers tanker og selve livets rejse. At rejse er et udtryk, der gør indtryk. Der er forestillinger om en verden fuld af pres og forventninger, sindssyge og du kan blive klogere på online dating.

Læs mere om Teaterskolen Kastali’a og bestil billetter på www.teaterskolenkastalia.dk.

- Vi er glade og meget stolte over igen at kunne præsentere en så bred og omfangsrig sæsonafslutning, og vi glæder os meget til at vise publikum vores ti meget forskellige teaterforestillinger, fortæller Lisbeth Nielsen, der udover at være teaterskolens daglige leder også underviser på to af Kastali’as ti hold.
-Hvis man kunne tænke sig en unik teateroplevelse eller to, så kan man sikre sig billetter via vores hjemmeside, fortsætter Lisbeth Nielsen med et glimt i øjet.

Den ultimative holdsport

- På Teaterskolen Kastali’a lærer eleverne noget om det dramatiske udtryk, men de lærer i høj grad også noget om sig selv. På Kastali’a lærer vi ikke eleverne at blive til noget, men at blive til nogen, siger Lisbeth Nielsen og tilføjer:

-Teater er den ultimative holdsport. Alle har en betydning - specielt i den form for teater, der laves på Kastali’a. Her byder alle ind med deres personlige livserfaringer.

Der arbejdes i små og store grupper, og alle er med til at skabe egen rolle og gruppens udtryk.

Det er også sådan denne sæsons forestillinger er blevet til. Eleverne har budt ind med de emner eller arbejdsformer, de kunne tænke sig at arbejde med, ud fra dette har skolens undervisere tilrettelagt undervisningen. Denne sæson har 9 af de 10 hold ønsket selv at skabe en forestilling fra bunden, mens et enkelt hold har afprøvet arbejdet med et færdigskrevet manuskript.

- Det er vigtigt, at vi voksne også er holdspillere, derfor er vi meget modtagelige for vores elevers ønsker. Det er så vores opgave at hjælpe eleverne med at give deres idéer et scenisk udtryk. Resultatet er, at vi har nogle søde, skønne, rigtig seje og dygtige elever, som tror på sig selv og sine medspillere og det de laver, fortæller en stolt Lisbeth Nielsen, der står klar sammen med skolens øvrige undervisere og teaterskolens 135 børn og unge til at tage imod publikum i april.