Xmas Punk på Olga

Julefest for alle, der deler deres kærlighed til Punk Rock musikken. Med Power Mode, Teresa Banks & PÅNGK på Tante Olga, lørdag den 8. december, kl. 20.00

22. november 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

4 timers musik hvor superaktuelle, randrusianske Power Mode igen viser formatet med inspirationen fra Californiens 90’ernes undergrunds punk. Stilen er gammel, men lyden er ny. Power Mode blander Ska upstrokes med Punk Rock downstrokes, flabede guitarriffs og pumpende trommerytmer. 

Bandet PÅNGK har base i Aarhus, men det er sønderjysk punk der er så autentisk at det rent faktisk ER punk med synnejyske tekster og breje dialekt. Det kunne lyde lige lovlig kækt, men det holder og med et glimt i øjet ruller bandet sig ud med et heftigt sceneshow.

Finske Teresa Banks fra Helsinki er aftenens internationale indslag. På spørgsmålet om hvad der kan forventes fra dem denne aftenen er svaret : We play punk rock songs! 

Det er 3 bands, der alle er rigtig gode live og som altid sætter en fest I gang. De har alle ambitioner om, at holde den bedste Julekoncert i Randers 2018 og Tante Olga lægger gerne rammerne til den 8. december fra kl. 20.00.

* Foto af Power Mode i julestemning.